Juhani Kähärä Käytännönläheistä liberalismia

Kiurun kähmintää

Yle uutisoi eilen, kuinka opetusministeri Krista Kiuru oli junaillut valtakunnallisen kouluviraston johtajan viran kaverilleen muuttamalla viran pätevyysvaatimuksia kesken hakuprosessin. Helsingin yliopiston oikeushistorian professori Jukka Kekkonen väläyttää samaisessa Ylen jutussa Kiurun eroa ja arvostelee nimitystä törkeäksi poliittiseksi nimitykseksi.

http://yle.fi/uutiset/professori_ministeri_kiurun_erottamista_pitaisi_ha...

Pääseekö Suomi koskaan eroon poliittisista virkanimityksistä ja muusta korruptiosta? Korruptio maksaa Suomelle vuosittain miljardeja euroja (esim. pelkastään eläkeyhtiöt väh. 300 miljoonaa), jotka ovat kaikki pois vähäosaisilta ja maata pystyssä pitävältä keskiluokalta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Matias Härkönen

En usko että ainakaan poliittisesta korruptiosta päästään koskaan eroon. Suurin osa politikoistakin on mukava vain tavoittelemassa omaa etuaan. Ja kun kaverille annetaan etuja, pedataan sillä omaa tulevaisuutta. Hyvä veli verkosto toimii.

Käyttäjän JuhaniKhr kuva
Juhani Kähärä

Niinpä. Iloitsin viime vaaleissa Keskustan rökäletappiota ja ajattelin, että tuosta ei nousta kyllä hetkeen, mutta nyt Keskusta taistelee taas suurimman puolueen asemasta. Kansan muisti on aivan liian lyhyt ja hetken kuohuttaneet törkeimmät hyväksikäytöt unohdetaan parissa vuodessa.

Käyttäjän karifa kuva
Kari Fagerström

Pieni maa pienet piirit ja aina löytyy näitä vallansokaisemia narsisteja, jotka eivät ymmärrä edes hävetä !

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset