Juhani Kähärä Käytännönläheistä liberalismia

Kaikki blogit puheenaiheesta Alkoholikuolema

Alkoholi tappaa, kannabis ei

Tämä on faktaa. 

Fakta on että alkoholi lisää väkivaltaista käytöstä kannabis ei.

Fakta on alkoholi aiheuttaa huomattavia terveysongelmia, kannabis ei.

Fakta on että laillinen kannabis olisi järkeväämpi tie kuin nykyinen.

Viides fakta on että alkoholiin voi kuolla kannabikseen ei.

Fakta on että kannabis on elimellisesti parempi lääke kuin monet nykylääkkeet, haittavaikutukset ovat mitättömät moneen nykylääkkeeseen verrattuna.

 

On aika tunnustaa tosiasiat, se ei ole poliittinen itsemurha se on tolkullinen asia.

SIKANAUTAVIRHE JA ALKOHOLIPOLITIIKKA

Eduskunnassa keskustellaan uudesta alkoholilaista ja alkoholiveron korotuksista. Perustelut nojaavat ns. kokonaiskulutusteoriaan. Teoria väittää että alkoholin kokonaiskulutus määrää paljonko ihmiset juovat. Asia on päinvastoin: ensin kaikki kuluttajat juovat osansa ja kokonaiskulutus on niiden määrien summa. Teoria ei kestä kriittistä tarkastelua.

Oluen alkoholipitoisuus on turvallisuusuhka

Alkoholilakia ollaan uudistamassa siten että maitokaupassa myynnissä olevan kaljan ja lonkeron alkoholipitoisuus voisi olla 5,5% nykyisen 4,7%:n asemasta.

Alkoholiperäisiin tauteihin ja alkoholimyrkytykseen menehtyi vuonna 2015 vajaat 1 700 henkeä, joidenkin julkisuudessa esiintyneiden tietojen mukaan alkoholiin kuolleiden luku voisi olla jopa 3000 henkeä.

Mikä on uudistuksen tarkoitus?  Onko tarkoitus vähentää alkoholista riippuvaisten, tai alkoholiriippuvuudelle vastustuskyvyttömien suomalaisten määrää radikaalilla tavalla valtion kulujen säästämiseksi?

FasistiRasistiSuvakkiPolakki! Taisteluhuuto! MONIKULTTUURISUUS! alkoholi

Wali Hashi nosti kesken Immos-kohun kissan pöydälle (tai oikeammin Wali Hashin teksti nostettiin esille). Hashin mielestä suomalaisten alkoholikulttuuri on suurin uhkamme eikä suinkaan ulkomaalaiset  tai immoset. Ettäs kehtaa! Mokoma somali((a)lainen) tai mikä lie. Hänen kissansa sutaistiin nopeasti pöydältä, kuten kansallisiin tapoihimme kuuluu.

Alkoholipolitiikkaan ei usko raitis erkkikään

Keskusta julkisti vaaliohjelmansa, jossa vaaditaan keskioluen siirtämistä alkoon. Idea ei ole uusi vaan pitkin viime vuotta eri puolueiden edustajat heittelivät ideoita alkoholin myynnin, ostamisen ja käytön sääntelyn lisäämiseksi.

Kaikilla on sama julkilausuttu tarkoitus: alkoholin käytöstä seuraavien haittojen kustannuksia tulee vähentää ja tilastot kertovat, että saatavuuden vaikeuttaminen on toimiva keino. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä