Juhani Kähärä Käytännönläheistä liberalismia

Benin lista

Kaution lista

Kansanedustaja Ben Zyskowicz (kok.) esitteli maanantaina oman leikkauslistansa. Lista on kertakaikkiaan edesvastuuton. Ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan ja opintotukiin kohdistuvat leikkaukset ovat työttömyyden kasvaessa ja työttömyysjaksojen pidentyessä inhimillisesti kestämättömiä. Julkisen sektorin työajan pidennys 15 minuutilla valuu tässä ajassa kahvitaukoihin ja sosiaalisen median selailuun työaikana. Laskennallista säästöä on mahdoton arvioida.

Mitä mieltä olet Ben Zyskowicin leikkauslistasta?

Avoin Vaalikone kysyy Puheenvuoron lukijoilta mitä mieltä he ovat Ben Zyskowicin tekemästä leikkauslistasta? Käy antamassa oma mielipiteesi alla olevasta linkistä.

Mitä mieltä olet Ben Zyskowicin leikkauslistasta?

Kysymys on uusi, joten siitä ei ole vielä paljoa muuta kerrottavaa. Täydennämme postausta kun vastauksia alkaa ropisemaan.

Täydennys:

Olemassaolevaa on helppo kehittää

Ihan ensiksi haluan kiittää Beniä säästölistasta, joka on minusta erinomainen ratkaisuesitys taloutemme tilaan. Kuten jokainen jotain joskus tehnyt tietää, olemassaolevia asioita on helpompi lähteä parantelemaan kuin luoda jotain alusta alkaen itse. Siksi kai kokeneet yrittäjätkin kehottavat ostamaan toimivan yrityksen nollasta aloittamisen sijaan. Niinpä varsinaissuomalaisena kansanedustajaehdokkaana ja terveen talouden puolestapuhujana laitan oman lusikkani Benin listaan.

1) Keskustelun rimaa korkeammalle

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä