Juhani Kähärä Käytännönläheistä liberalismia

Kaikki blogit puheenaiheesta Eurovaaliehdokkaat 2014

Kritisoi rakenteita, älä ihmistä

Viikon aikana on esiintynyt ainakin kaksi ikävää tapahtumaa, joissa kiusaamisen ja henkisen väkivallan kriteerit ovat täyttyneet tai ainakin ovat lähellä täyttyä.

 

Istutin puun EU:sta pudonneille

Meppivaalit ohitettu ja elämä jatkuu. Isutin tänään kolme omenapuuta ja yhden niistä ajattelin laittaa pudonneiden meppien muistoksi. Onhan se kivaa kun katselee puuta, niin muistaa miten Mitro Repo tai Eija-Riitta Korhola putosivat puusta.

Katsotaan millaista hedelmää tämä Pirja puu aikanansa kantaa. Myös Hannu Takkula sai kiinnityksensä tähän puuhun kuten Sari Essayahkin. Satu Hassille se ei ole istutettu, sillä hän poistui vapaaehtoisesti. Mutta Petri Sarvamaalle kyllä, vaikka Petrillä on vielä hyvät mahdollisuudet nousta varapaikalta takaisin.

Onko Sounio-Ahtisaari poliittinen innovaatio vai manipulaatio?

Suomalaisyrityksiä syytetään markkinointiosaamisen puuttesta. Tuotteet eivät erotu ja käy kaupaksi. Useimmiten suomalainen markkinoija haikailee suuren budgetin perään ja tekee varman päälle, eli samannäköistä viestintää kuin kaikki muut toimialan yritykset. Tuloksena on hajutonta ja mautonta. Lopputuloksena yrityksen tuotteet jäävät ostajilta huomaamatta. Suomalainen pelkää pompata rivistä, sillä silloin altistaa itsensä ja työnsä kovallekin kriitikille.  

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä