Juhani Kähärä Käytännönläheistä liberalismia

Kaikki blogit puheenaiheesta Fimk

Aktiivimallilla Kryptovaluutta-alalle! Toimii!

...täällä huutaa Kryptokeskuksen-Aki (Kryptokeskus ry, tuo vähäosaisten, mutta moniongelmaisten perustama vertaiskouluttava kryptoyhdistys).

Pitäisi pienen ihmisen ymmärtää ettei kusiselta patjalta niin vain pukumieheksi nousta, ei ainakaan ennen ennenkuin on löydetty keino päivittäiseen pärjäämiseen. Meikäläisen tapauksessa onni ja pelastus löytyy kuin löytyykin aktiivimallista ja parjatusta 9€/pvä työkokeilusta, joita pidinkin ennen ihan pimeinä ja juurikin pukuhemmojen venkuroina.

Kusiselta patjalta pärjäämiseen...

... pitäisi Kryptokeskuksen (vähäosaisten, mutta moniongelmaisten perustama vertaiskouluttava kryptoyhdistys) vauva.fi:stä ja demistä löytyvän, allekirjoittaneen julkaiseman kampanjan kuuluisi olla. Pitäisi pienen ihmisen ymmärtää ettei kusiselta patjalta niin vain pukumieheksi nousta, ei ainakaan ennen ennenkuin on löydetty keino päivittäiseen pärjäämiseen. Meikäläisen tapauksessa onni ja pelastus löytyy kuin löytyykin aktiivimallista ja parjatusta 9€/pvä työkokeilusta, joita pidinkin ennen ihan pimeinä ja juurikin pukuhemmojen venkuroina. MUTTA lil did i know.

Merkittävä suomalainen innovaatio

Bitcoin ja FIMK-transaktiot ovat jatkossa mahdollisia digi-tv-verkossa. Puhetta on myös radioverkosta. Kun niin usein peräänkuulutetaan suomalaisia innovaatioita, kryptovaluutoissa tämä on mullistava juttu - ei tarvita internetyhteyttä transaktioihin.

Hauskana lisäpiirteenä tässä on se, että tänä vuonna lanseerattu FIMK - kryptovaluutta on heti kättelyssä tämän teknologian kanssa sujut. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä