Juhani Kähärä Käytännönläheistä liberalismia

Kaikki blogit puheenaiheesta Jääkiekon MM-kisat

Malkinin mekko ja tytöt - huonoa huumoria?

Koff julkaisi kuvan Malkinista ballerinamekossa. Tämä tuohdutti Sini Korpisen, minkä seurauksena Koff poisti kuvan, jossa tytöttely ("Tervetuloa tytöt") on Korpisen mukaan synonyymi heikkoudelle. Onko asia näin yksinkertainen?

 

Kritisoi rakenteita, älä ihmistä

Viikon aikana on esiintynyt ainakin kaksi ikävää tapahtumaa, joissa kiusaamisen ja henkisen väkivallan kriteerit ovat täyttyneet tai ainakin ovat lähellä täyttyä.

 

Ratkeaako jääkiekon MM-kisoissa viimeisten parlamenttipaikkojen kohtalo?

Viime päivinä on julkaistu enemmän ja vähemän uskottavia ovensuukonsulttien arvioita eurovaalien tuloksesta, siitä kuka nousee Brysselin koneeseen ja kuka ei. Kaikki arviothan ovat myös enemmän tai vähemmän turhia, koska vain ja ainoastaan äänestyspäivän iltana selviää, kenelle kansa antaa mandaattinsa. Nyt julkaistuja uutisia onkin käytetty ainoastaan oman vaalikampanjan tueksi joko luomalla äänestäjille paniikkia omien puolesta tai vaikuttamalla heidän käsitykseensä oman ehdokkaan tai listan läpimenon mahdollisuuksista.

Lukašenkon lämäri: aktivistit häkkiin jo ennen kisoja

Viime lauantaina, ydinvoimalaonnettomuuden vuosipäivänä Tšernobylin tie- niminen marssi ydinvoimaa vastaan ja katastrofin uhrien puolesta keräsi Minskissä noin 200 osanottajaa.

Aiemmin tapahtuma oli Euroopan merkittävin vuosittainen ydinvoiman vastainen marssi, joka keräsi tuhansia osanottajia. Sittemmin se on kutistunut hallituksen painostustoimien ja opposition erimielisyyksien vuoksi. Marssi on kuitenkin edelleen yksi niistä opposition tapahtumista, joita Valko-Venäjän viranomaiset eivät uskalla kieltää.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä