Juhani Kähärä Käytännönläheistä liberalismia

Kaikki blogit puheenaiheesta Puolueiden kilpailutus

Kansalaisnöyryydettömyys kunniaan - kilpailutetaan puolueet!

Alamaisasenteettomuutemme tasoa sekä vallanpitäjiä, virkakoneistoa ja puolueita että myös äänekkäimpiä ja röyhkeimpiä "kansalaisverkostoja" kohtaan on jo syytä kohentaa. Olemme tämän vuosituhannen kuluessa kärsineet erilaisten ylhäältäpäin 'rahvaan parhaaksi' suuna-päänä-takamuksena paasaavien itseriittoisten besserwissertahojen vakavan syyllistävään sävyyn suitatukkivista isovelipäiväkäskyistä. Ja mediahegemonistisista kuplakeskuskomiteaukaaseista. Jopa ns.

Olen käytettävissä vaaleissa 2019 - kilpailutan puolueet!

- Hei, Sinä vireä ja nuorekas/perinteinen terveellä itsetunnolla ja ripauksella huumorintajuakin varustettu puolue tai valitsijayhdistys! Onko ehdokasasettelusi vuoden 2019 eduskunta- ja EU-vaaleissa jo täydellinen? - Aivan... Otathan siis pelvotta yhteyttä joskun siltä tuntuu. 

Objektiivisehko ja täysipäisehkö maltin ja tolkun kansalaisjournalisti ja huomattu mielipidejohdattelija ilmoittautuu ruotuun. Olen käytettävissä ensi vuoden vaalien ehdokkaana ja/tai, mikäli sellaisia todella löytyy, jonkun toisen yhtä hyvän ehdokkaan ja porukan viestintästrategiatukijoukoissa. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä