Juhani Kähärä Käytännönläheistä liberalismia

Kaikki blogit puheenaiheesta Raimo Vistbacka

Kiitollinen mieli

Uudenmaan vaalipiirissä on sinisillä täysi 36 ehdokkaan lista. Itsekin mukana. Kiitos kaikille sinisten ehdokasasettelua hoitaneille ja 150 ehdokkaallemme laajassa Suomen maassa!

Tänään olen erityisen iloinen kahdesta uudesta eduskuntavaaliehdokkaasta: 

Vaasan vaalipiirissä valtiopäiväneuvos Raimo Vistbacka ja Uudenmaan vaalipiirissä entinen kansanedustaja Pietari Jääskeläinen.

Perussuomalaisten puoluetoimisto

Tarkemmin sanottuna toimistohuoneisto Helsingin Yrjönkadulla.

Sen kohtalo oli lievän mielenkiinnon kohteena PS:n puoluekokouksen ja puolueloikkauksen jälkeen:

Tie helvettiin on huonossa kunnossa

On se nyt vaan aika huvittavaa seurata kun PS-nestori Vistbackakin jaksaa nostaa maahanmuuttokysymysten edelle tiestöasiat sun muut vastustaessaan Halla-ahon mahdollista valintaa puheenjohtajaksi. Myös moni muu "parempi ja monipuolisempi" poliitikko on yhtynyt kuoroon. Viimeisempänä Ari Jalonen. Hän on ollut myös kiimainen tiestömies. Ja onhan näitä "tiemiehiä" enemmänkin. 

 

Vistbacka (ps) myymässä korviasi Moskovaan

  Ylevihastaan tunnetut perussuomalaiset saavat nyt tämän parkkiintuneen blogistin tuntemaan huimausta ja pahoinvointia.

  Minä olen aina ollut Ylen kannattaja riippumatta siitä kuka siellä sattuu hallintoneuvostoa johtamaan tai muuten leimaa antamaan. Persujen ja muiden oikeistolaisten krooninen yleviha on aina tuntunut kuin henkilökohtaiselta hyökkäyksestä vaikka suhteeni yleen on pelkkä kuuntelijan uskollisuus. Korvan kautta me suomalaisia olemme eikä silmän tai tuntoelinten tai makuelintemme.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä