Juhani Kähärä Käytännönläheistä liberalismia

Kaikki blogit puheenaiheesta Sakari Timonen

Kokoomus ja onnistunut viestintä yksityishenkilön blogia koskien

Kokoomus on erikoinen puolue. Heidän avullaan leikataan koulutusta. En olisi odottanut, että koulutusleikkaukset toimivat takautuvasti. Tämä siten, että Kokoomuksen viestintäsuunnittelijan ulostulo (linkki alhaalla) Sakari Timosen blogin tiimoilta on jotain, mitä ei voisi odottaa koulua käyneeltä sivistystä painottavan puolueen ihmiseltä.  

Haaste luetunymmärtämistaidon hiomiseksi

Kuten tuolla blogipalstani oikeassa laidassa on kaiken aikaa lukenut, en hevin poista ensimmäistäkään kommenttia kirjoituksistani edes siinä tapauksessa, että siinä herjattaisiin minua henkilönä (tätäkin on joskus sattunut), eikä puututtaisi itse asiaan ollenkaan. En myöskään ole laittanut enkä tule laittamaankaan ensimmäistäkään kommentoijaa estolistalle. En aio myöskään koskaan alkaa ennakkotarkistaa kommenttejani.

Munaus

Tässä hiljan tuli täyteen 50 000 nimen raja muuan kansalaisaloitteessa, missä halutaan karkottaa rikoksiin sortuneita maahanmuuttajia entistä helpommin lähtömaihinsa. Tai tätä ainakin lakialoitteen laatija käytännössä halusi. Sosiaalinen media oli revetä liitoksistaan, kun rajapyykki ylitettiin. Sitten onkin ollut vähän hiljaisempaa, sillä asian taustalta paljastui karmiva munaus.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä